We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Focus op samenwerking

De manier waarop Blåkläder werkt om het effect van onze werkzaamheden op het milieu te verminderen, wordt beschreven in ons milieubeleid. Er zijn echter ook eenvoudige manieren om als Blåkläder klant uw kleding milieubewust te gebruiken.

Overweeg bijvoorbeeld om uw kledingstuk te wassen volgens de juiste voorschriften. Geef er de voorkeur aan om op koudere temperaturen te wassen aangezien hogere temperaturen meer energie verbruiken. Wacht daarom niet te lang om uw kledingstuk te wassen, zodat het niet te vuil wordt. Als het kledingstuk na gebruik niet vuil is, lucht het dan even. Gebruik ook ecologische wasmiddelen en overdrijf niet in het gebruik ervan.

Als een kledingstuk versleten is, weggegooid wordt en vervangen moet worden, sorteer het dan en gooi het niet samen weg met industrieel of bouw afval. Versleten textiel kan eventueel in een verbrandingsoven vernietigd worden.


Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie:
​verkoop@blaklader.nl
Tel.nr. +31 522 246742