We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Hansgrohe Superprestige

Met grote trots kunnen wij u meedelen dat Blåkläder wederom een partnership is aangegaan, dit keer met de Hansgrohe Superprestige cyclocross.

Veldrijden of cyclocross is een regelmatigheidscriterium in het veldrijden en is zeer populair in België en Nederland. Blåkläder verbindt zich graag met het karakter, de passie en de zware inspanningen die deze sport met zich meebrengt.

Onder het goedkeurend oog van Nederlands kampioen Mathieu van der Poel en tal van andere coryfeeën uit het veldrijden is op maandag 26 september in het Van der Valk hotel te Diegem de 35ste editie van de Superprestige voorgesteld.

Tijdens deze persconferentie ging er ook extra aandacht naar Blåkläder, dat met enige trots werd voorgesteld als nieuwe partner van de Superprestige.

Mathew Vandorpe, Country Manager voor Blåkläder Benelux wist daar te vertellen dat de organisatie van de Superprestige, net als Blåkläder, in zijn branche beschouwd wordt als een premium merk en dat Blåkläder zich graag verbindt met het karakter, de passie en de zware inspanningen die deze sport met zich meebrengt; “De extreme omstandigheden waarbij de renners moeten ploeteren door de modder, vaak in combinatie met guur winterweer, tonen veel gelijkenissen met de omstandigheden waarin de dragers van Blåkläder werkkleding moeten werken”, aldus Vandorpe.

De samenwerking met de Superprestige kadert ook in de marketingstrategie van Blåkläder om de merknaam middels nationale en internationale TV plus social media nog bekender te maken bij het grote publiek. Alle wedstrijden worden live op televisie uitgezonden en dankzij de ledboarding, banners, kleding organisatie, etc. op en rond het parcours zal de naam Blåkläder u de komende maanden zeker niet ontgaan!

Op 2 oktober vangt het nieuwe seizoen in het Nederlandse Gieten aan. Het Superprestige seizoen wordt afgesloten op zaterdag 11 februari 2017 te Middelkerke.

Op de website www.superprestigecyclocross.com kunt u de volledige kalender 2016-2017 raadplegen.  


Voor meer info, contact:

Monique Visscher, Afdeling Marketing

Blåkläder Nederland BV, Loberingemaat 7H, Meppel, Nederland.