poster
GEMAAKT VOORHARDWERKENDE VROUWEN

COMPLETE DAMESCOLLECTIES VOOR ALLE BEROEPSGROEPEN

Hoewel de sector al lang wordt gedomineerd door mannen, is er geen twijfel mogelijk dat vrouwen meer hun weg vinden en recht hebben op dezelfde keuzes met betrekking tot werkkleding. Daarom kunnen we met trots stellen dat we sinds enkele jaren complete damescollecties aanbieden in alle beroepscategorieën. Sterker nog, we hebben zelfs zwangerschapsbroeken.

Het motto van Blåkläder “Real people. Real workwear.” maakt geen onderscheid tussen geslacht en dit komt tot uiting in de ontwikkeling van onze damescollecties de afgelopen jaren. Sinds Blåkläder zich in 2016 richtte op werkkleding voor vrouwen, is deze productcategorie met 200 artikelen gegroeid, voornamelijk door het creëren van nieuwe collecties voor meer beroepsgroepen.

Vandaag bieden we complete damescollecties aan in alle beroepsgroepen. Onze motivatie ligt in de uitdaging om producten te ontwikkelen die het leven veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken voor alle vrouwen tijdens hun dagelijkse werk.

Sinds de start zijn alle kledingstukken ontwikkeld en geproduceerd met behulp van ‘s werelds scherpste experts: de vrouwen die in de branche werken. Het is dankzij deze waardevolle feedback dat Blåkläder deze geweldige kans heeft gehad om te testen, veranderen, testen en opnieuw aan te passen, totdat het kledingstuk perfect was.

BEKIJK ALLE PRODUCTENVOOR DAMES
ONTDEK ONZE ANDERECOLLECTIES
KLAAR VOOR HET ECHTE WERK?VIND EEN DEALER

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Opening hours

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.