Veiligheidslaarzen van Blåkläder - Hoogwaardige bescherming voor uw voeten

Blåkläder staat bekend om zijn werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit. Onze collectie veiligheidslaarzen is zorgvuldig ontworpen met een focus op zowel functionaliteit als stijl. Ze bieden optimale bescherming en comfort voor uw voeten, zelfs in veeleisende werkomgevingen.

Ons assortiment veiligheidslaarzen bestaat uit drie verschillende modellen, allemaal met de hoogste beschermingsklasse S5. Dit betekent dat ze optimale bescherming bieden tegen mechanische gevaren en waterdichtheid.

S5 veiligheidslaars (24200000) – Deze duurzame veiligheidslaars is gemaakt van PVC en voorzien van een stalen neus en stalen anti-perforatie tussenzool. Hij heeft een gelaagd oppervlak voor meer grip en is bestand tegen olie en chemicaliën. Deze laars is ideaal voor gebruik in bouw, industrie en landbouw, en biedt gedurende de hele werkdag uitstekende bescherming en comfort.

S5 veiligheidslaars (24213909) – Deze robuuste veiligheidslaars is gemaakt van duurzaam PU-materiaal.
De laars is uitgerust met een stalen neus, een stalen anti-perforatie tussenzool en zool met diep profiel, waardoor hij een betere grip biedt op gladde oppervlakken. En voorzien van een warmte-isolerende zool en een vochtafvoerende voering voor meer comfort. Ideaal voor gebruik in de bouw, industrie en andere veeleisende werkomgevingen.

S5 veiligheidslaars (24223909) – Deze hoogwaardige veiligheidslaars is vervaardigd van duurzaam PU-materiaal en is voorzien van een lichte en comfortabele composiet veiligheidsneus, evenals textiel anti-perforatiebescherming. Dit zorgt voor een lager gewicht en een verhoogd comfortniveau. Voorzien van SRC-zool voor uitstekende grip en een warmte-isolerende zool. De laars is perfect voor de bouw, transport en industrie, waar de hoogste bescherming en comfort een must zijn.

Ontdek ons assortiment veiligheidslaarzen en vind vandaag nog de perfecte oplossing voor uw behoeften.

3 varianten gevonden

Veiligheidslaars PVC S5

24200000

Veiligheidslaars PVC S5

€64.74

Incl. BTW

  • Zwart

Vergelijken

Veiligheidslaars S5

24213909

Veiligheidslaars S5

€133.58

Incl. BTW

  • Army Groen/
Zwart

Vergelijken

Veiligheidslaars S5

24223909

Veiligheidslaars S5

€137.70

Incl. BTW

  • Army Groen/
Zwart

Vergelijken

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Opening hours

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.