Las- en hittebestendige handschoenen - bescherm je handen tegen hitte en vonken

Blåkläder is een bekend merk in de industrie vanwege de hoogwaardige werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die ze bieden. We zijn trots om een select assortiment las- en hittebestendige handschoenen aan te kunnen bieden die zorgen dat je handen veilig en comfortabel blijven tijdens werkzaamheden met hoge temperaturen en vonken. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze handschoenen om uw handen te beschermen terwijl je je werk uitvoert.

Onze las- en hittebestendige handschoenen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van diverse beroepen en taken waarbij de handen worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Ze zijn ontworpen met het oog op optimale bescherming en comfort.

In onze collectie vind je zowel een lashandschoen als een hittebestendige handschoen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De lashandschoen is vervaardigd van hoogwaardig geitenleer en is specifiek ontworpen om uitstekende bescherming en beweeglijkheid te bieden tijdens het lassen. De handschoen heeft een versterkte duim voor extra duurzaamheid en voldoet aan de EN 12477-certificering, wat betekent dat ze voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen in de industrie

Onze hittebestendige handschoen is vervaardigd van aramidevezel en is speciaal ontworpen om optimale bescherming en comfort te bieden bij het werken met hoge temperaturen. De handschoen is voorzien van een lange manchet om de onderarm te beschermen en voldoet aan de EN 407-certificering, wat betekent dat deze handschoen de best mogelijke bescherming biedt tegen hitte en vlammen. Je kunt vertrouwen op deze handschoen om je handen effectief te beschermen in situaties met extreme hitte.

Of je nu werkzaam bent als lasser, de glasindustrie of een ander beroep waarbij je met hoge temperaturen werkt, je kunt vol vertrouwen rekenen op de las- en hittebestendige handschoenen van Blåkläder om je handen veilig en comfortabel te houden.

2 varianten gevonden

Lashandschoenen

28391460

Lashandschoenen

€14.04

Incl. BTW

  • Wit/
Donkergrijs

Vergelijken

Hittebestendige handschoenen

28401461

Hittebestendige handschoenen

€11.50

Incl. BTW

  • Bruin/
Donkergrijs

Vergelijken

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Opening hours

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.