MEDIA
BLÅKLÄDER NIEUWS

BLÅKLÄDER WORKWEAR OPENT NIEUWE HYPERMODERNE SCHOENENFABRIEK IN SRI LANKA

In 2020 lanceerde het Zweedse Blåkläder Workwear een geheel nieuwe collectie ergonomische veiligheidsschoenen die onmiddellijk een groot succes werd. Blåkläder wilde echter alle kennis en knowhow over veiligheidsschoeisel in huis halen en daarmee volledige controle over de productie tot in het kleinste detail. Daarom is de keuze gemaakt om de volledige productie onder te brengen in een volledig nieuwe Blåkläder-fabriek in Sri Lanka die zich volledig richt op veiligheidsschoeisel.

BLÅKLÄDER BREIDT OVEREENKOMST MET JYSK UIT

Al enkele jaren dragen 1.000 medewerkers in de Deense distributiecentra van JYSK werkkleding van Blåkläder. Nu is deze overeenkomst verder uitgebreid en omvat nu ook Bulgarije, Polen, Hongarije en Duitsland, waardoor het totale aantal in Europa op acht JYSK-distributiecentra komt.

BLÅKLÄDER BREIDT HOOFDKANTOOR UIT

Blåkläder, één van Europa’s grootste producenten van werkkleding, blijft fors investeren. Onlangs werd de eerste steen gelegd voor de totale 7.400 vierkante meter aan uitbreiding van het hoofdkantoor van het bedrijf in Svenljunga, een investering die ongeveer 10 miljoen EUR gaat kosten.

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Openingstijden

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2023 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.