We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Blåkläder is officieel werkkleding partner van PEC Zwolle

Als werkkleding partner die bekend staat om haar uitzonderlijke projecten, sponsort Blåkläder ondertussen al de Strong Viking Obstacle run, Superprestige Cyclocross, Belgian Rally Championship en gaat nu ook samenwerken met de Nederlandse profvoetbalclub PEC Zwolle en hun hardwerkende crew.

Blåkläder is officieel werkkleding partner geworden van PEC Zwolle. Sinds seizoen 2012/13 komen de “Zwolse Blauwvingers” in het MAC³PARK stadion uit in de Eredivisie. Het merk van de voetbalclub staat, net als werkkledingmerk Blåkläder, voor jarenlange traditie en "een ander soort imago".

Ook in de voetbalwereld zijn er mensen werkzaam achter de schermen, want zonder de technische crew van PEC Zwolle kunnen er geen voetbalwedstrijden plaatsvinden in het MAC³PARK stadion. De crew bestaat uit 12 onderhoudsmensen en 8 personen extra op wedstrijddagen. Alle leden van het "team achter het team" worden voorzien van Blåkläder werkkleding.

"PEC Zwolle wordt zowel landelijk als in de regio Zwolle steeds vaker gezien als een aantrekkelijke partner. Dat maakt ons erg trots. Blåkläder staat bekend als één van ‘s werelds beste producenten van hoogwaardige werkkleding. Daarom zijn we erg blij om Blåkläder aan boord te mogen verwelkomen." aldus Joost Broerse, Commercieel Directeur bij PEC Zwolle.

Daarnaast zal Blåkläder in het stadion en op televisie, door middel van de vaste boarding en LED boarding, ook erg goed zichtbaar zijn. Bovendien heeft de werkkleding producent de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de diverse mediakanalen van PEC Zwolle. 


Voor meer informatie, neem contact op met:

Mathew Vandorpe, Country Manager België en Nederland, Blåkläder
E-mail: info@blaklader.nl