Enorme belangstelling voor de zwangerschapsbroek van Blåkläder

2500 zwangere vrouwen. Zoveel dames vanuit heel Europa meldden zich aan om de nieuwe zwangerschapsbroek van Blåkläder te testen. De enorme belangstelling bewijst niet alleen de behoefte aan een zwangerschapsbroek in de markt, het toont ook aan dat de vrouwen in de industriële sector een toegewijde doelgroep is die belangrijk is voor de toekomst.


Blåkläder weet al langer dat vrouwen een waardevolle doelgroep vertegenwoordigen. Het bedrijf vindt dat iedereen in de industrie dezelfde mogelijkheden moet hebben als het gaat om werkkleding. De introductie van een werkbroek voor zwangere vrouwen is daarom heel bijzonder en is een belangrijk, uniek moment voor de hele industrie.

"Vanaf nu hoeven vrouwen niet te voelen dat de kleding of een zwangerschap een barrière vormen bij het kiezen of uitoefenen van een beroep", zegt Mathew Vandorpe, Country Manager Blåkläder Benelux.

Voor Blåkläder's zwangerschapsbroek vormden de testpiloten de ultieme eindtest. In deze fase mocht de doelgroep de broek real-life testen en feedback geven. De betrokkenheid was enorm want toen de aanvraag werd gesloten, hadden meer dan 2500 zwangere vakvrouwen zich aangemeld.
 
“Vrouwen zijn een minderheidsgroep in de branche, voeg er vervolgens aan toe dat je zwanger moest zijn om te solliciteren en dan is 2500 een zéér grote groep. Het bevestigt het belang van deze nieuwe productlancering”, zegt Mathew Vandorpe.

De testpiloten werden geselecteerd waarbij een goede balans tussen leeftijd, geografie en zwangerschapsstadium werd gevonden. Alles om de broek in verschillende situaties en op buikjes van verschillende vorm en maat te testen.

“De laatste test met de mening van vrouwen is erg belangrijk voor ons. We willen een broek produceren die echt op maat is gemaakt voor de doelgroep”, zegt Rose-Marie Näsström, productontwikkelaar bij Blåkläder. “Intern is er al meer dan twee jaar aan de zwangerschapsbroek gewerkt. We doen nooit concessies aan kwaliteit of pasvorm en ons doel is altijd geweest om zwangerschapsbroeken te lanceren die ultrazacht, comfortabel en slijtvast zijn ”.

De zwangerschapsbroeken 7100 High Vis en 7101 Service van Blåkläder zijn vanaf begin 2020 verkrijgbaar.


Voor meer informatie, neem contact op met:

Customer Service Nederland
E-mail: info@blaklader.nl