poster
ONTWIKKELD DOOR TESTPILOTS

LET'S CHANGE IT!

Alleen omdat je lichaam verandert als je zwanger bent, hoef je niet te stoppen met werken. Daarom verandert Blåkläder de werkomstandigheden voor alle zwangere vrouwen in de bouw en technische sector.
Let’s change it!

Zwanger zijn in de bouw- en technische sector is niet altijd gemakkelijk geweest, althans als het gaat om hoe je je moet kleden wanneer de buik begint te groeien. Maar nu is alles aan het veranderen. Blåkläder is doordrongen van een cultuur waarin je altijd de mogelijkheid ziet voor verbetering. Het bedrijf houdt nooit op zichzelf en de gehele sector uit te dagen – waar de zwangerschapsbroek een heel opvallend voorbeeld van is. We durven en willen de omstandigheden voor alle zwangere vrouwen in de bouw- en technische sector ten goede veranderen. Let’s change it!

Toen Blåkläder begin 2019 aankondigde dat de producent van werkkleding met hulp van zwangere vrouwen over de hele wereld een nieuw ontwikkelde zwangerschapsbroek zou produceren, overtrof de interesse en toewijding alle hoge verwachtingen. Maar liefst 2500 zwangere vrouwen meldden zich aan om testpiloot te worden van Blåkläder’s nieuwe zwangerschapsbroek. De enorme belangstelling bewijst niet alleen de behoefte aan dit soort broeken op de markt, maar het toont ook aan dat de vrouwen in de industrie een toegewijde doelgroep is die belangrijk is voor de toekomst.

– Een werkbroek voor zwangere vrouwen moet passen bij een lichaam in verandering, wat een solide taak is als je weigert een compromis te sluiten met pasvorm en kwaliteit. We willen een broek produceren die echt op maat is gemaakt voor deze doelgroep en daarom was de feedback die we van de testpiloten kregen van onschatbare waarde, zegt Rose-Marie Näsström, productontwikkelaar bij Blåkläder.

Elin Fagerlind werkt als elektricien en was een van de geselecteerde testpiloten die de zwangerschapsbroek testte. Sinds enkele jaren volgt ze de kwestie van werkkleding voor zwangere vrouwen in de groep ELqvinna op Facebook, waar verschillende speciale oplossingen voor een groeiende buik werden besproken. Toen deze gelegenheid kwam om een zwangerschapsbroek te testen en te evalueren, wilde Elin meteen helpen.

– Des te meer obstakels voor vrouwen in de sector worden verwijderd, des te beter, zegt Elin. “Ik gaf concrete suggesties voor verschillende updates die Blåkläder op de broek had uitgevoerd. Het is leuk dat ze hebben geluisterd en het echt doen”, concludeert ze.

De zwangerschapsbroek is verkrijgbaar in twee modellen, High Vis en Service. De broek heeft een neutraal ontwerp en is volledig van stretchmateriaal gemaakt. De zwangerschapsbroek is leverbaar in 5 maten, XS-XL, en elke maat heeft een verlengbare zoom die ook geschikt is voor vrouwen met langere benen. De broek is te koop bij geselecteerde verkooppunten.

VIND EEN DEALER IN DE BUURT

Koop nu jouw zwangerschapsbroek!

LET’S CHANGE IT!

Ontdek onze revolutionaire zwangerschapsbroeken.

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Openingstijden

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2023 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.