poster

WERK MEE AAN DE TOEKOMST VAN WERKKLEDING!

Voel jij je aangesproken om als baanbrekende testpiloot samen met collega’s van over de hele wereld mee te werken aan de toekomst van werkkleding? Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden en je kans te wagen om deel uit te maken van onze volgende generatie vrouwelijke testpiloten!

Aanmeldingen dienen in het Engels te gebeuren doordat ons hoofdkantoor in Zweden de selecties zal opvolgen en beheren.

VROUWELIJKE PIONEERS – JOUW ROL ALS TESTPILOOT

In 2016 nodigden we bij Blåkläder vrouwelijke vakmensen uit die onze damescollectie revolutionair wouden helpen vernieuwen. De respons was overweldigend. We lieten ons leiden door echte experts – degenen die onze werkkleding dragen en er dagelijks in werken. Sindsdien heeft er een indrukwekkende transformatie plaatsgevonden. Ons assortiment voor dames is aanzienlijk uitgebreid en omvat nu het volledige scala aan hoogwaardige werkkleding van Blåkläder, grotendeels dankzij de onschatbare bijdragen en feedback van onze testpiloten. Voel je geïnspireerd om deel uit te maken van dit dynamisch team? Meld je dan nu aan en draag bij aan de toekomst van werkkleding!

We zijn opzoek naar de volgende generatie testpiloten die klaar staan om zich bij ons aan te sluiten om de toekomst van werkkleding vorm te geven. Het is tijd om jouw stem te laten horen en deel te nemen aan dit avontuur!

Hey Annelie, onze allereerste testpiloot!

Jij was één van de eerste vrouwen die zich in 2016 had aangemeld om testpiloot te worden. Wat was je ervaring met dit project?
Ik was geïnspireerd door dit initiatief en geloof dat het een uitstekende manier is om producten te ontwikkelen. Het nauw samenwerken met mensen zoals ik die de kleding daadwerkelijk gebruiken is een slimme strategie en het bracht mij voldoening om het gevoel te hbben een verschil te kunnen maken voor vrouwen overal in de wereld.

Zou je destijds graag in contact zijn gekomen met andere testpiloten of vrouwelijke collega’s?
Ik was toen de enige vrouw op mijn werkplek en miste inderdaad toch af en toe het hebben van een vrouwelijke collega om dingen mee te bespreken. Ik denk dat het zeker positief kan zijn om testpiloten met elkaar in contact te laten komen.

WAT GEBEURT ER NADAT IK MIJN SOLLICITATIE HEB INGEDIEND?

Nadat je je sollicitatie hebt ingediend, ontvang je een exclusieve uitnodiging om lid te worden van ons team testpiloten. Alle experts komen dan samen om de toekomst van werkkleding vorm te geven. Maar het is niet alleen dat; het is ook een platform waar testpiloten kunnen netwerk kunnen uitbreiden en hun ervaringen kunnen delen. Kort gezegd, een forum voor vrouwelijke collega’s uit de industrie van over de hele wereld.

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Opening hours

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.