FLAME & MULTINORMCOLLECTIE

BESCHERMENDE KLEDING VOOR WERKZAAMHEDEN MET EEN HOOG RISICO

Deze collectie biedt maximale bescherming voor lassers, elektriciens, industriële vakmensen en andere beroepsgroepen die worden blootgesteld aan elektrische vlambooggevaren, vlammen en hitte, vloeibare chemicaliën en andere extreme werkomgevingen. Alle kledingstukken zijn gecertificeerd volgens Europese normen en voldoen aan dezelfde hoge kwaliteits- en prestatie-eisen als andere werkkledingcollecties van Blåkläder.

DE JUISTE KEUZE VAN WERKKLEDINGBEGINT AAN DE BASIS.
VLAMVERTRAGEND EN MULTINORMBLADER ONLINE DOOR DE CATALOGUS

STEEL – NIEUWE COLLECTIE INHERENT

Ontwikkeld in samenwerking met hardwerkende helden van één van de beste staalproducenten van Europa. Een collectie E3-gecertificeerde kledingstukken voor werkzaamheden in de metaalindustrie waar met gesmolten metaal wordt gewerkt.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

INHERENT SHELL EN REGENKLEDING

Als je werk flexibele kleding vereist die bovendien vlamvertragend, zichtbaar en waterdicht moet zijn, dan is deze collectie iets voor jou!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

MULTINORM LIGHTWEIGHT – HIGH VIS ORANJE

Inherent vlamvertragende kleding in oranje High Vis die lichtgewicht is en tegelijkertijd hoogwaardig en duurzaam. Boordevol functionele oplossingen en comfort.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

INHERENT STRETCH

Blåkläder is marktleider als het gaat om inherent vlamvertragende werkkleding met stretchpanelen. Deze collectie combineert maximale bewegingsvrijheid en comfort met onvermoeibare weerstand tegen trekken en scheuren.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

DAMES MULTINORM LIGHTWEIGHT

Deze collectie voor dames is perfect als je werkkleding niets anders vraagt dan de beste vlambescherming en weerstand tegen scheuren. De collectie is ontworpen met damespasvorm en alle kledingstukken zijn gemaakt van ripstop-materialen.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

MULTINORM LIGHTWEIGHT

De stof in deze collectie is inherent, wat betekent dat de vlambestendigheid in de vezels is ingebouwd. Het resultaat is duurzame, lichtgewicht en comfortabele werkkleding.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

MULTINORM HEAVYWEIGHT

Deze materialen zijn de beste combinatie van kracht en comfort. De High Vis kledingstukken zijn comfortabel om te dragen en gecertificeerd om te beschermen tegen vlammen.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

LASSEN

De materialen zijn specifiek geselecteerd om te voldoen aan de hoge veiligheidsnormen die worden gesteld in zware omgevingen waar wordt gelast.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

FLAME

Deze materialen zijn gekozen om de kledingstukken comfortabele en duurzaam te maken. De kleding is comfortabel om te dragen en biedt maximale bescherming.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

HET LAGENPRINCIPE

Voor maximale bescherming is het belangrijk om vlamvertragende gecertificeerde kleding in alle lagen te dragen. Normale polyester onderkleding die aan extreme hitte wordt blootgesteld, smelt op de huid en kan ernstige brandwonden veroorzaken.

LEES MEER

EN-NORMERINGEN

Vindt hier een duidelijk overzicht van welke certificeringen op de kleding geschikt zijn voor de verschillende beroepsgroepen. Ga veilig en goed beschermt aan het werk!

LEES MEER

ONZE COLLECTIES

Hier vind je onze nieuwste collecties werkkleding.

LEES MEER
KLAAR VOOR HET ECHTE WERK?VIND EEN DEALERMEER INFO
TELEFOON:

0031 (0) 522 246742

Blåkläder Hoofdkantoor

Archimedes 2

​7942 DA Meppel

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.00 - 17.00

Vrijdag: 08.00 - 16.00

Zaterdag en zondag gesloten

Bezoekadres

Archimedes 2

​7942 DA Meppel


© 2022 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.