WAAROM KIEZEN VOOR
BLÅKLÄDER?

Met roots diep in het hart van de Zweedse textielindustrie, heeft Blåkläder een lange en trotse geschiedenis in het produceren van werkkleding.
We proberen, leren eruit en proberen opnieuw. We maken de moeilijke keuzes en nemen de impopulaire beslissingen.
Wij zeggen nee – zodat jij dat niet hoeft te doen.

DIT IS WAAROM:

WIJ VERBETEREN
WERKOMSTANDIGHEDEN

We zijn diep geworteld in de authentieke arbeiderscultuur van Scandinavië, bekend om zijn hardwerkende mensen en ruige omgeving. Blåkläder is de uitdaging aangegaan om werkomstandigheden van professionele vakmannen en vrouwen die aan onze samenleving bouwen te verbeteren.

WIJ WERKEN SAMEN MET ONZE KLANTEN

Op Blåkläder’s eigen afdeling productontwikkeling gaan we steeds vol gas. In de afgelopen jaren hebben 1200 nieuwe producten het daglicht gezien. Dit hadden we echter nooit alleen kunnen doen. De belangrijkste feedback krijgen we van de dragers van onze producten en ze zijn steeds vriendelijk genoeg om ons hierbij te helpen.

DE WERELD HEEFT MINDER KLEDING NODIG

We zijn er vast van overtuigd dat de wereld er baat bij zou hebben om de hoeveelheid geproduceerde kleding te verminderen ten gunste van kleding van hogere kwaliteit. Innovatief denken en langdurig gebruik winnen uiteindelijk altijd. We zeggen nee tegen overhaaste beslissingen, tijdelijke oplossingen en vreemde, snelle keuzes. Voor ons telt de lange termijn en duurzame weg vooruit.

"GEAVANCEERDE
MAGAZIJNEN EN
TORENHOOG
SERVICE LEVEL"

Dankzij onze geavanceerde en volledig geautomatiseerde logistieke oplossing, AutoStore genaamd, verzamelt het magazijnpersoneel ongeveer 40.000 kledingstukken per dag, een aantal dat tijdens de seizoenspieken kan oplopen tot 45.000. En alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg was, komt dit alles neer op een leveringszekerheid van maar liefst 97%. Cijfers die boekdelen spreken, en meer.

DRIE KEER LANGERE LEVENSDUUR

Blåkläder levert een kledinglevenscyclus die drie keer langer is dan producten van mindere kwaliteit. Ook krijg je een kledingstuk dat is geproduceerd in een duurzame en transparante productie. Wij durven te stellen dat de sleutel tot diepgaand, duurzaam werk in een supply chain ligt in nauwe samenwerkingen met alle leveranciers.

geen
compromis
op kwaliteit

Het is bekend dat onze werkkleding lang meegaat en in de zwaarste omstandigheden overleeft, en daar zijn we erg trots op. Sterke, duurzame kleding is en zal altijd het model zijn voor Blåkläder, en daarom zijn we erg trots op onze levenslange garantie op naden.

ALLE modellen, MATEN & KLEUREN

Een van de belangrijkste troeven van Blåkläder is onze uitgebreide voorraad in veel verschillende modellen, maten en kleuren. We hebben altijd voldoende voorraad in onze magazijnen, klaar om te worden verzonden naar een bestemming naar keuze, meestal binnen een dag vanaf het moment dat de bestelling binnenkomt.

VOOR
HARDWERKENDE VROUWEN

Hoewel de sector al lang wordt gedomineerd door mannen, is er geen twijfel meer mogelijk dat vrouwen hun weg vinden en recht hebben op dezelfde keuzes met betrekking tot werkkleding. Daarom kunnen we met trots stellen dat we sinds enkele jaren complete damescollecties aanbieden in alle beroepscategorieën. Sterker nog, we hebben zelfs zwangerschapsbroeken.

Duurzaamheid zit in het DNA van Blåkläder. We zijn bijzonder trots dat onze fabrieken in Myanmar de LEED Platinum-status hebben gekregen, de hoogste classificatie in de LEED Green Building-certificering voor ecologisch duurzame gebouwen. Maar voor ons bij Blåkläder gaat duurzaamheid over meer dan milieukwesties. Onze sociale

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID & DUURZAME PRODUCTIE


FUNCTIE

KWALITEIT

DESIGN

DUURZAAMHEID

ONZE HOEKSTENEN
- ONZE BASIS

We geloven sterk in onze waarden en principes en proberen ze elke dag, het hele jaar door, decennium na decennium te actualiseren. Of, zoals we ze noemen, onze hoekstenen. Kwaliteit, functie, design en duurzaamheid. Dat zijn de hoekstenen. Het is onze basis, we geloven er in, staan ervoor en leven ernaar. Zonder de hoekstenen van Blåkläder zijn we nergens.

DE FILM

This content cannot be shown due to your cookie settings. In order to access the content you need to update your settings and allow marketing cookies Here

Blåkläder Hoofdkantoor

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

Opening hours

MAANDAG T/M DONDERDAG: 08.00 - 17.00

VRIJDAG: 08.00 - 16.00

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

Bezoekadres

ARCHIMEDES 2

7942 DA MEPPEL

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.